оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
B206A

B206A

Код на продукта: 100197
Наличност: В наличност
Цена: 5,90лв

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Реле Време1А е продължение на КИТ-В206 и то е с повишена точност и може да се използува в най-различни устройства. Принципът на работа е следния, с Т1 е реализиран стабилизатор на раредния ток на С1,а токът на стабилизация се задава с тримера PR. Когато на устройството се подаде захранване С1 се зарежда през Т1,Т2 е запушен. Когато напрежението върху С1 се изравни с това на D3 -Т2 се отпушва , а също и Т3 и релето РР се задейства и остава в това състояние до прекъсване на захранването. Времето на задържане зависи от капацитета на С1 при 1000 мФ от3 до 300 секунди. За различното приложение на устройството се използува нормално отворен или нормално отворен контакт на релето РР. Реле за Време-1А се захранва с 12V, изход с реле 10А/ 220V.
продукт - XK B206A
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021