оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
B221

B221

Код на продукта: 89300
Наличност: Няма наличност
Цена: 5,50лв
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Описание
"ИНДИКАТОР НА МОЩНОСТ" * Предлаганото устройство представлява индикатор на мощността в тонколоните. Не се нуждае от допълнително захранване, защото използва част от енергията на усилвателя, предназначена за говорителите. Елементите D1, D2, D3 и C1, C2, C3 образуват изправител-умножител на Н.Ч.напрежение. VD1 сработва приблизително при 10W мощност. VD2 при 20W и т.н. до VD7 при 70W. Ако разполагате с по-голяма мощност от порядъка на 150W е необходимо да се увеличи стойността на R1. А при мощност до 40 W не трябва да се поставят VD1, VD2, VD3 и да се направи връзка между т.А и т.B.
продукт - XK B221
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021