оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
B222

B222

Код на продукта: 89301
Наличност: Няма наличност
Цена: 8,90лв
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Описание
"СТЕРЕО ИНДИКАТОР" * Предлаганият стерео индикатор може да се използува за следене нивото на запис и като индикатор на ниво до 20 вата. Схемата е реализирана с КА2281 - специализиран стерео индикатор 2х5 светодиода и чуствителност на входовете 50 mV, работно напрежение от 3,5 до 13V. Времето на задържане /продължителността на светене на св.диодите/ Се определя от С3 и С4, а чуствителността се регулира с тример-потенциометрите Р1 и Р2. Диода D1 е защита при евентуална размена на плюса и минуса на захранването.С5 е блокиращ кондензатор против евентуални смущения на възпроизвеждащото устройство.
продукт - XK B222
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021