оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
B266

B266

Код на продукта: 94923
Наличност: Няма наличност
Цена: 16,50лв
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Описание
"DC VOLTMETER 0-30V" Предлаганият постоянно токов волтметър е изграден на базата на микроконтролер PIC16F676 и е идеално решение когато трябва да се следи захранващо напрежение с точност една десета от волта. Приложението му е в голям спектър... от вграждането му в “регулируем изправител” ,следене на напрежението в автомобила и т.н. Захранващо напрежение от 6V до 30V. Измервано напрежение (IN)от 0 до 30V. Настройка- извършва се с тримера , вземете напрежение от някакъв източник и с електронен мултимер настройте с тримера същите показания. Волтметъра е защитен против обратно подадено захранващо напрежение. Ако подадете обратно напрежение за измерване - няма да бъде измерено!!! Волтметъра може да измерва и собственото си захранващо напрежение! Размети на платката 49х26мм.
продукт - XK B267
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021