оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
B315

B315

Код на продукта: 89303
Наличност: Няма наличност
Цена: 2,80лв
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Описание
"СТАБИЛИЗАТОР 5 - 32V/ 1A" * Предлаганият стабилизатор може да се използува в различни устройства за захранване от 5-32V и ток на консумация до 1А с токова и термична защита. Схемата е реализирана с триизводния интегрален стабилизатор 7805, който има вградена токова и термична защита, а също така и защита при излизане от областта на “безопасна работа” /за сметка на намалянето максималния изходен ток при увеличаване на разликата между входното и изходното напрежение/. С резистора R101 /който не влиза в комплекта/ може да се граничи регулирането на напрежението в определена област по формулата: U=5V + (5/R101+I)PT, където U е средно рег. напрежение I е тока на консумация РТ е тример потенциометара /стойност в Ома/ R101 - стойност в Ома ВНИМАНИЕ!!! - 7805 задължително трябва да бъде с радиатор.
продукт - XK B315
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021