оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
C406

C406

Код на продукта: 94115
Наличност: В наличност
Цена: 15,50лв

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

"АВТОМАТИЧНО У-ВО ЗА ВКЛЮЧВАНЕ И ИЗКЛЮЧВАНЕ ФАРОВЕТЕ НА АВТОМОБИЛ" 12V -15 A Настоящoто Автоматично у-во за включване и изключване на фаровете на Автомобил е проектирано за улеснение на водача на МПС при стартиране на двигателя автоматично след 15 секунди да включи фаровете и при изгасване на двигателя да ги изключи. Устройството е монтирано в пластмасова кутия и залято с епоксидна смола . Захранване 12V и релеен изход 15А. Монтирането на устройството е елементарно - подвръзвате "КОНТАКТЕН КЛЮЧ" съответно +12V- и -12V към масата ,"КЛЮЧ СВЕТЛИНИ" към превключвателя за светлините на автомобила.
продукт - XK C406
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021