оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
C625A

C625A

Код на продукта: 98248
Наличност: Няма наличност
Цена: 10,00лв
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Описание
“РАДИО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ-4/5” 433,9mHz -12 битов код Предлаганото устройство е продължение на радиодистанционно у-ние 3 с 12 битов код , но вече монтирано в кутия и 2 функицикции на уптавление -може да се използува за дистанционно управление в автомобила- центално заключване,втора блокираща запалването аларма или в комбинация ,също приложение за различни електрически уреди ,ролетни щори, врати с 2независими канала като изходите са релета 15А. Функция 1- при натискане на бутон релето задържа докато е натиснат бутона и задържа 1 секунда след отпускането му. Функция 2- при натискане на бутон релето задържа докато небъде отново натиснат . В първоначален вид радио дистанционното е с Функция 1, ако искате да работи един от двата канала с Функция 2 - отвийте двата винта на предния капак и внимателно извадетете платката .На платката има два мостови кабела -жълт за канал1 -син за канал 2 просто срежете съответния мост и вече канала минава във Функция2 Приемен модул:радио модула работи на честота 433,9mHz ,сигнала от него се подава на декодер реализиран с PIC12F508 с 12 битов код ,изходите от декодера управляват две независими релета. Захранването на приемния модул е 12V и максимален ток 150мА, може да използвате стабилизиран адаптор ако е за стационарна работа, а когато е за автомобил -захранване от акумолатора. Махсималния ток на контактите на релето е 15А . Изходите на контактите на релетата са нормално отворени . Предавателен модул : оформен е в малка кутия с два бутона-като всеки бутон при едно натискане включва релето а при повторно изключва , кодирането се осъществява с РIC12F508 с 12 битов код и излъчвателен модул на 433,9mHz.Захрането на модула е с една батериа А27 12V. Забележка -не се опитвайте да променяте честотата на предавателя- това става само със специализирана техника. Не овивайте Антената с захранващите проводници защото ще намалите разстоянието на задействане. Комплект КИТ-С624 е с едно дистаницонно Комплект КИТ-С625 е с две дистанционни управления,но може да използвате колкото са Ви необходими като за целта трябва да поръчате допълнително като посочите серийния на комплекта..
продукт - XK C625A
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021