оптимизация - траурни агенции - почистващи фирми - надгробни паметници - работа в Белгия - работа в белгия - фургони - частни гробища - екскурзия до Санкт Петербург - транспорт с линейка - ръчно изработени кукли - оптимизация - хотели доспат - уеб страници бургас - почивка в Кушадасъ -
Каталог
C668

C668

Код на продукта: 98172
Наличност: Няма наличност
Цена: 59,00лв
Добави в "Желани"
Добави за сравняване

Снимките са илюстративни. Възможно е да има разлика между тях и действителния продукт, без това да се отразява на характеристиките работата, и предназначението му!

Описание
Предлаганото устройство служи за охрана на обект и автомобил с напълно безплатно оповестяване за влизане в обекта или автомобила като прави 4 последователни повиквания от 10сек до 4 номера . Освен това има 1 релеен изход управляван с SMS от първия номер записан в SIM картата. РАБОТА :поставете SIM картата и запишете до 4-ри номера в нея в международен формат +359.......... Изчистете предварително SIM картата да няма други номера, също не трябва и в телефона да има записани номера ,същото важи и за SMS да няма записи в телефона и SIM картата.Подключете куплунга от GSM комуникатора към телефония апарат като предварително го захраните с 12V, при правилно включване зеления светодиод с надпис “състояние” трябва да премигва през 10секунди.При задействане на датчик с нормално отворен контакт /клемаг -DAT+/ зеления светодиод започва да мига на всяка 1 секудна и на 10-тата секунда GSM апарата избира първия номер записан в СИМ картата в продължение на 15 секунди, след това втория,третия и четвъртия.Не е задължително да са 4 различни номера може да е само един номер които да е записан в SIM картата 4 пъти.Ако през това време от 10 секунди на задействане на датчика натиснете бутона/-KEY-+/ се спира повикването към 4-те номера записани в SIM картата и зеления светодиод минава в нормално премигване през 10 секудни .Комуникатора остава в това състояние до отново задействане на -DAT+. ОТБЕЛЕЖЕТЕ “ +DAT-” и "-KEY-+" са с полярност и ако подключвате комуникатора към друга охранителна система го имайте в предвид. РАБОТА С SMS упревление на 1 релеен изход:с това реле може да управлявате включване на датчици или на сирена или друга алармена система или електрически уред като тока на тонтакта на релето е 15А при 220 Волта 15А при 220 Волта.Релето е с нормално отворен контакт /А-В/ . УПРАВЛЕНИЕТО СТАВА САМО ОТ ПЪРВИЯ ЗАПИСАН ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР В СИМ КАРТАТА НА АПАРАТА КОИТО Е СВЪРЗАН С КОМУНИКАТОРА- това гарантира абсалютна сигурност че уреда не може да бъдат включвани или изключвани от друг номер.За да включите УРЕД трябва да изпратите SMS със съдържание GSM-ZAP с главни букви и без интервал,когато получи този SMS комуникатора изпълнява включването и когато микроконтролера установи че действиетелно е включено релето позванява в продължение на 10 секунди на първия номер в SIM картата с което потвърждава че действието включване е изпълнено.Изключване на УРЕД изпратете SMS със съдържание GSM-VYP ,когато бъде изпълнено действието изключване на УРЕД ще получите позвъняване . ============================================================================================================= Захранване-12V Консумация -90мА /при задействано реле в охранителен режим/ При подадено захранване на GSM Аларма-Комуникатор се зарежда акумулаторната батерия на мобилниа апарат и за около 10 минути батерията се зарежда и тока консумиран от 12V достига 500мА.
продукт - XK C668
Този продукт се намира в категория - ДОБРИ КИТ
Работи на OpenCart
М. П. Ел ЕООД(Toва не е онлайн магазин!!!) © 2021